Mediation bij arbeidsconflict

Mediation bij arbeid

Je komt samen niet uit je arbeidsconflict. De communicatie stokt, de samenwerking stagneert en de verwijten vliegen over en weer. Je wilt de situatie veranderen en liefst zo snel mogelijk. Dat kan met mediation. Het is snel inzetbaar en geeft snel duidelijkheid. Daarmee is het tijd en kostenbesparend ten opzichte van bijvoorbeeld een juridische procedure.

 Jullie gaan met de mediator aan tafel. In een aantal gesprekken gaan we proberen het conflict op te lossen. Onze mediator begeleidt het gesprek, stelt de juiste vragen en zorgt dat de afspraken op de juiste manier worde vastgelegd. Onze mediators kiezen geen partij, werken vertrouwelijk en geven jullie beiden de ruimte om voor de eigen belangen op te komen. 
Wet Verbetering Poortwachter

Het kan ook zijn dat de bedrijfsarts mediation adviseert omdat er spanningen zijn ontstaan in de werkrelatie. Arbeidsmediation heeft via de Wet Verbetering Poortwachter en de Stecr-werkwijzer een rol gekregen in de re-integratie spelregels. Wanneer de werkgever en de werknemer met elkaar in gesprek gaan met een mediator, voldoen zij aan de verplichtingen die een goede werkgever en werknemer hebben, als er communicatieproblemen op de werkvloer zijn,


Wij werken standaard conform de gedragsregels en reglement van het MfN-registermediatiors 

Mediation een oplossing voor jullie?

 

Willen jullie weten of mediation voor jullie een oplossing kan bieden?
Bel voor een afspraak of neem contact op via de mail.