Voordelen van mediation bij Mikincy

Regie in eigen hand tijdens mediation.

Regie in eigen hand

Tijdens mediation hebben jullie zelf de regie in handen. Jullie bepalen waar jullie afspraken over willen maken. Onder leiding van onze mediators kijken jullie naar mogelijke oplossingen waar jullie je beiden in kunnen vinden. De uiteindelijke  keuze maken jullie zelf. Jullie kennen de eigen situatie tenslotte het beste.  De afspraken die jullie maken  tijdens mediation leggen een goede basis voor een nieuwe toekomst. 

Mediation. Een snelle en goedkope manier.

Snelle en goedkope manier

Mediation is goedkoper dan een juridische procedure.  

Mediation vrijwel altijd sneller dan een juridische procedure Een mediation is meestal in 2 tot 5 gesprekken geregeld. Daarnaast ligt het uurtarief van een mediator een stuk lager dan dat van een advocaat en kunnen de kosten worden gedeeld.


Mikincy mediators kijken naar mogelijke oplossingen. Wij kijken met een nuchtere blik.

Jullie belang staat voorop

Bij mediation zijn geen winnaars en verliezers. We kijken niet naar wie gelijk heeft, maar naar de achterliggende belangen van een ieder van jullie. 

Onder leiding van onze mediators kijken jullie naar mogelijke oplossingen waar jullie je beiden in kunnen vinden.  De afspraken die jullie maken kunnen we vastleggen in een vaststellingsovereenkomst of convenant.

Mediation een oplossing voor jullie?

Willen jullie weten of mediation voor jullie een oplossing kan bieden?
Bel voor een afspraak of neem contact op via de mail.